دانلود پروژه کارآفرینی تولید شکلات فرمت فایل : ورد word تعداد صفحات : 15 صفحه مقدمــه : شكلات كاكائويي و تافي به عنوان ماده غذايي انرژي زا و مصرفي ميباشد كه بيشتر بعنوان تنقلات مصرف ميشود. شكلات و تافي در شرايط عادي محيط دو ماه ماندگاري دارد.چنانكه بيش از يكسال در انبار بماند خواص و كيفيت خود را از دست ميدهد. انبار محصول شكلات و تافي بايستي داراي جريان هواي مناسب بوده، انبار شكلات بايد با رطوبت نسبي 60% و درجه حرارت آن 16 تا 18 درجه سانتيگراد ميباشد. تحت شراي .
تو بهترین رو از ما داشته باش شكلات ,تافي ,انبار ,شکلات ,تولید ,پروژه ,تولید شکلات ,کارآفرینی تولید ,پروژه کارآفرینی ,دانلود پروژه ,کارآفرینی تولید شکلات ,پروژه کارآفرینی ت? منبع
درباره این سایت