دانلود پروژه کارآفرینی تولید شکلات فرمت فایل : ورد word تعداد صفحات : 15 صفحه مقدمــه : شكلات كاكائويي و تافي به عنوان ماده غذايي انرژي زا و مصرفي ميباشد كه بيشتر بعنوان تنقلات مصرف ميشود. شكلات و تافي در شرايط عادي محيط دو ماه ماندگاري دارد.چنانكه بيش از يكسال در انبار بماند خواص و كيفيت خود را از دست ميدهد. انبار محصول شكلات و تافي بايستي داراي جريان هواي مناسب بوده، انبار شكلات بايد با رطوبت نسبي 60% و درجه حرارت آن 16 تا 18 درجه سانتيگراد ميباشد. تحت شراي .
تو بهترین خرید رو از ما داشته باش شكلات ,تافي ,انبار ,شکلات ,تولید ,پروژه ,تولید شکلات ,کارآفرینی تولید ,پروژه کارآفرینی ,دانلود پروژه ,کارآفرینی تولید شکلات ,پروژه کارآفرینی ت? منبع
درباره این سایت